Evaluaţi acest articol
(26 voturi)
2 comentarii

În această seară, în jurul orei 17,30, pe strada Portului, din municipiul Galați, a avut loc un accident cu urmări tragice. Potrivit purtătoului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, comisar şef Gabriela Costin, un pieton în vârstă de 82 a fost lovit pe marcajul pietonal, pierzându-şi viața. Acesta a fost acroșat, în timp ce traversa în mod regulamentar strada, de un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Citit 8382 ori Ultima modificare Luni, 25 Ianuarie 2021 22:22

2 comentarii

 • postat de ROTARU ECATERINA Marți, 26 Ianuarie 2021 12:32 86.125.62.*** Link la comentariu
  0
  18

  Buna ziua . Inainte de a se intampla ceva de ce nu se fac reportaje pe aceste teme .Astfel sa I atenționat pe cei de la primărie, de la drumuri de la politia rutiera . ASTFEL s -ar monta o camera video un semafor o pasarela ceva Referitor la aceasta problema va sugerez un reportaj pe DN 26 zona Metro com Vanatori sa vedeți câte nereguli sunt . Pietonii nu au trotuar sau măcar ceva pe unde sa meargă s a pus un delimitato r pe mijlocul drumului și s au îngustat benzile pana micuțul rondul de la intersecția spre sat Costi nu exista nici o pasarela nimic iar fiecare traversează cum poate sa ajungă la servici sau qcasa Fac naveta pe acest drum nu este luminat plin tot de glod la propriu iar bălțile au vad dacă nu le cunoști te scufunzi . Si atunci faci o sf cruce și te riști sa mergi sfios pe marginea benzii 2 doar nu t te o lua vreo masina pe parbriz . Caci șoferii poate ar fi mai îngăduitori dar nu te vad și dacă ții morțiș sa mergi pe spațiul lor ce pot face decât sa te ia pe bord Si atunci cine este vinovat . La dus spre oras nici nu vine vorba ca poți sa mergi pe marginea drumului o iei prin boscheți caci nu poți ghici ce tir te ia din spate . Am sesizat edilii dar nimic . ce am putut a fac sa mi pun o clauza la asigurarea de mers la servici . Poate cineva o sa plătească cândva Nu ma rog Este chestie de timp . Scuzat intervenția. M as bucura dacă as vedea o atitudine pozitiva și o schimbare

  Raportează
 • postat de Robert Popa Luni, 25 Ianuarie 2021 23:23 188.27.129.*** Link la comentariu
  2
  56

  Păcat. Cu ani în urmă s-a petrecut o tragedie asemănătoare la Cluj, unde locuiesc. Un bătrân de 90 ani a fost strivit de o betonieră chiar pe zebră. Trebuie înăsprită legislația, trebuie luate niște măsuri concrete, astfel încât astfel de situații dramatice să nu se mai repete.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.