Curierul de Moldova - cu bagajele pline de steroizi

Curierul de Moldova - cu bagajele pline de steroizi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un moldovean a vrut să intre în România cu mii de pilule hormonale „magice” *

Moldoveanul Ivan P., în vârstă de 40 ani, a vrut să intre în România ieri noapte, la ora 0,30, pe la Oancea, ca pasager într-un autocar care face curse Chişinău-Bucureşti.

În bagajele lui Ivan au fost găsite 5.180 de pastile şi 380 de fiole, care, supuse la testele preliminare, au reacţionat pozitiv, trezind suspiciunea că sunt anabolizante.

Ceea ce toata lumea ştie este că steroizii sunt medicamente magice care te fac mai puternic şi sporesc masa musculară într-un timp record. Deşi îmbunătăţesc performanţa în sport, sunt adeseori mortale.

Poliţiştii de frontieră i-au făcut moldoveanului  dosar penal pentru deţinere, fără drept, de steroizi anabolici sintetici şi de substanţe care sporesc producerea naturală şi eliberarea de testosteron sau de hormoni de creştere,  introducerea  în ţară, fără drept, de substanţe cuprinse în „lista interzisă” şi pentru introducerea în ţară de testosteron şi derivaţi ai săi.

D.I.I.C.O.T. Galaţi continuă cercetările, mărfurile fiind confiscate de către Vamă şi predate poliţiştilor de frontieră.

Oamenii legii au trimis drogurile laboratorului de analiză şi profil a drogurilor din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate Galaţi, pentru expertiza de specialitate.

Citit 2913 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.