Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Aproape 60 de gălățeni au aflat în ultimele 24 de ore că au fost infectați cu COVID-19, peste 90 de pacienți aflați sub tratament în spitale au primit rezultate negative la teste, putând să se întoarcă acasă, iar patru au pierdut lupta cu boala.
Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galaţi privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19, dintre cei 384 de pacienţi testaţi într-un interval de 24 de ore, 59 au fost declaraţi purtători ai virusului, numărul total al celor infectaţi ajungând astfel la 19.319. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 25 de persoane din judeţul Galaţi au fost reconfirmate.
Din nefericire, după câteva zile în care în județul Galați nu s-a mai înregistrat niciun deces în rândul bolnavilor de COVID, de luni până marți, patru pacienți cu forme grave au pierdut lupta cu boala, ceea ce face ca numărul total al victimelor COVID-19 din Galați să ajungă la 540.
Tot marți, 96 de pacienţi au primit vestea bună a unor teste negative, care i-au făcut automat vindecaţi şi le-au permis externarea din spitale. În total, 18.158 dintre persoanele depistate pozitiv şi internate în unităţile spitaliceşti din judeţ au fost declarate vindecate.
Marți, 9 februarie, conform datelor furnizate de Prefectura Galaţi, se aflau în carantină la domiciliu 1.296 de persoane, în timp ce 403 erau în izolare la domiciliu, iar alte 218, în izolare instituţionalizată.
De la începutul pandemiei, în Galaţi au fost efectuate 90.243 de teste.

Citit 695 ori Ultima modificare Marți, 09 Februarie 2021 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.