Viteze-record pe drumurile din Galaţi

Viteze-record pe drumurile din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Doi şoferi tineri din judeţul Galaţi au dat radarele poliţiei peste cap zile trecute, fiind depistaţi circulând cu viteze ce aveau valori aproape duble faţă de limitele maxime admise. Unul dintre ei, în vârstă de 32 de ani, a fost depistat pe DN 25, circulând cu 155 km/h, în timp ce al doilea, de numai 24 de ani, a călcat acceleraţia până la 158 km/h pe un segment al DN 24. În ambele cazuri, echipajele rutiere au aplicat sancţiunile maxime, amendându-i pe cei doi şoferi şi reţinându-le permisele de conducere pentru 90 de zile.

Depistarea celor doi şoferi vitezomani a fost doar o parte a "recoltei" de grăbiţi înregistrată de Poliţia Rutieră Galaţi, care, timp de două zile, a ieşit în stradă cu toate aparatele de măsurat, în scopul prevenirii şi combaterii nerespectării regimului legal de viteză.

Cu această ocazie, polițiștii au aplicat 236 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 119.000 de lei, dintre care 142 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

"19 permise de conducere au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 15 dintre acestea pentru nerespectarea regimului legal de viteză și patru pentru nerespectarea regulilor privind depășirea. De asemenea, au fost reținute cinci certificate de înmatriculare", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 8190 ori Ultima modificare Vineri, 26 Februarie 2021 00:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.