Roxen va interpreta „Amnesia” la Eurovision 2021. VIDEO

Roxen va interpreta „Amnesia” la Eurovision 2021. VIDEO
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

România va fi reprezentată la Eurovision Song Contest 2021 de Roxen, care va interpreta piesa „Amnesia”. Sub sloganul „Open Up”, competiţia muzicală se va desfăşura la Rotterdam, semifinalele fiind programate pe 18 şi 20 mai, iar finala pe 22 mai. 

După cum sigur vă reamintiţi, Roxen a fost desemnată reprezentantă a României la ediția din 2020 a Eurovision, ocazie cu care a lansat cinci piese pentru selecția națională. Cântecul „Alcohol You” a fost desemnat câștigător. Numai că, din cauza pandemiei COVID-19, Eurovision 2020 a fost reprogramat. Aşa că Roxen a rămas reprezentanta României pentru ediția din 2021 de la Rotterdam, de această dată cu o nouă piesă: „Amnesia”. Melodia a fost aleasă de un juriu format din Luminiţa Anghel, Andrei Tudor, Liana Stanciu, Lucian Ștefan, Bogdan Păun, Liviu Elekes, Bogdan Pavlică, Dan Manoliu și Gabriel Scîrlet, iar videoclipul a fost lansat pe YouTube.

„Piesa «Amnesia» este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă și le dă voce. O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu și trăirile mele se regăsesc în ea”, a declarat Roxen.

Potrivit TVR, este o melodie despre oameni, iubire și voință și dă voce fiecărei persoane care nu a fost auzită până acum, la fel cum reiese și din textul din încheierea ei: „For every scream that was not heard”. "Are un mesaj plin de emoție, iar ritmul ei dă curaj și puterea de a merge mai departe și a depăși orice obstacol sau frică", afirmă TVR.

Citit 1418 ori Ultima modificare Luni, 08 Martie 2021 12:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.