Seara gălăţenilor la „Românii au Talent”. Spectacol pe toate gusturile (VIDEO)

Seara gălăţenilor la „Românii au Talent”. Spectacol pe toate gusturile (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Iulian Hilerin - elev la Liceul „Dinu Lipatti” din Bucureşti, Ştefana Niţă - actriţă la Teatrul „Cărăbuş” din Brăila şi Arun Durancea – distribuitor de ziare în Tecuci, sunt gălăţenii care au făcut spectacol luni seara pe scena „Românii au talent”.

„Viaţa de artist are sacrificii”, este convingerea gălăţeanului Iulian Hilerin, în vârstă de 14 ani, care studiază chitara la Liceul „Dinu Lipatti” din Bucureşti, locuind la internat, şi ajunge în oraşul de la Dunăre doar în vacanţe. Visează să compună muzică rock, dar a cântat pe scena „Românii au talent” o piesă din muzica uşoară italiană. O melodie cu care a ajuns la inimile tuturor.

„Ai fost şi la Sanremo copiilor?”, l-a întrebat Florin Călinescu uimit de interpretarea gălăţeanului. Auzind că, de fapt, Iulian cântă din repertoriul „Queen”, şi că piesa lui preferată este „Bohemian Rhapsody”, membrii juriului l-au rugat să le cânte măcar începutul, a cappella. Iar Iulian Hilerin a făcut-o excepţional, stârnind ropote de aplauze!

Cu patru „Da”-uri, câte unul de la fiecare membru al juriului, gălăţeanul s-a calificat în etapa următoare.

Ştefana Niţă, în vârstă de 23 de ani, actriţă la „Cărăbuşul” brăilean, a creat, prin mânuirea unei marionete, o poveste pe cât de naivă, pe atât de emoţionantă pe scena „Românii au talent”. La final, i-au dat lacrimile. Gălăţeanca a mărturisit că părinții îşi doreau să devină doctor, şi că a încercat mai multe meserii până când, din pasiune, a ales actoria. Florin Călinescu nu a fost foarte entuziasmat de numărul actriţei şi nu s-a lăsat convins de argumentele ei. Răspunsul lui a fost „Nu”.

Cu trei „Da”-uri, oferite de Alexandra Dinu, Smiley şi Andra, Ştefana s-a calificat în etapa următoare.

Cu boneta de bucătar-şef pe cap, pe care scria „Chef cu Arun”, şi un „buchet” de pătrunjel în mână, tecuceanul Arun Durancea părea mai degrabă pregătit pentru „Chefi la cuţite”, nu pentru „Românii au talent”. Tecuceanul în vârstă de 40 de ani a cântat ”Trec țiganii, trec”. „Este Gigel Frone varianta de bucătărie”, a sintetizat Pavel Bartoş prestaţia artistică a tecuceanului. ”Cu cântatul n-a fost așa bine, dar sunteți foarte simpatic”, i-a spus Smiley.

Cu un singur „Da”, oferit de Florin Călinescu, Arun va rămâne doar cu participarea la preselecţiile „Românii ai talent”. Dar tot e mai mult decât nimic!

Citit 1400 ori Ultima modificare Joi, 01 Aprilie 2021 00:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.