Alţi gălăţeni nu au apă rece

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Alimentarea cu apă potabilă este oprită în zona Catedralei Episcopale astăzi, pentru 10 ore, timp în care se fac probe pe reţeaua de distribuţie *

Gălăţenii care locuiesc în centrul oraşului, între Catedrala Episcopală şi Grădina Publică, nu au astăzi apă rece.

Restricţia, care operează de la ora 8.00, se va ridica la ora 18.00, anunţă societatea edilitară de distribuţie a apei din Galaţi, Apă-Canal.

„Sunt afectaţi consumatorii casnici de pe străzile Mihai Bravu, Ep. Melchisedec Ştefănescu şi Vasile Alecsandri, pe ultimele două în tronsoanele cuprinse între străzile Domnească şi Mihai Bravu”, se arată într-un comunicat de presă semnat de directorul general al societăţii Apă-Canal, Gelu Stan.

Conform aceleiaşi surse, restricţia îi afectează şi pe agenţii economici de pe strada Vasile Alecsandri, Teatrul Muzical „Nae Leonard”, Camera de Comerţ şi Industrie, Sala de Sport „Puşkin”, Grădiniţa „Lyra”, Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Episcopia Dunării de Jos, Seminarul Teologic „Sfântul Apostol Andrei”, HIGA, Serviciul Român de Informaţii, Palatul Copiilor, un centru de plasament şi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate.

În intervalul orar 8.00-18.00, în acel perimetru au loc probe la instalaţiile de distribuţie, modernizate recent prin Programul european ISPA, de aceea este necesară întreruperea furnizării de apă.  Din acelaşi motiv, Apă-Canal a oprit apa în Mazepa, marţi, şi înŢiglina 2, ieri.

Gălăţenii care nu şi-au făcut rezerve de apă pot chema o cisternă cu apă în zona în care locuiesc, apelând Dispeceratul Apă-Canal la numerele de telefon 0236 46 32 94 sau 0752 12 88 92.

Citit 855 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.