Interdicţie cu 48 de ore mai lungă

Interdicţie cu 48 de ore mai lungă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Din cauza a doar două zile de nerăbdare, un suporter gălăţean riscă prelungirea măsurii de interzicere a intrării pe stadioane *

Dacă până de curând, interdicţiile de intrare pe stadioane, primite de suporterii nărăvaşi, se loveau de detalii precum „Da’ cine-l vede tocmai pe el?” sau „Care e baza de date cu toţi suporterii?”, iată că lucrurile au suferit mutaţii serioase.

De pildă ieri, pe stadionul Oţelul, jandarmii gălăţeni i-au făcut dosar penal gălăţeanului Florentin T., 34 de ani, pentru nerespectarea sancţiunii primite anul trecut.

Mai avea două zile

Omul avea deja o gogoşică la dosar, mai precis o interdicţie de a mai participa la vreo competiţie sportivă gen fotbal timp de şase luni.

Dar tentaţia a fost prea mare, iar Florentin a zis că nu contează o zi-două, ca să treacă termenul prescris pe 8 noiembrie, şi s-a prezentat ieri la meci.

Individul a fost ridicat de poliţiştii comunitari din zona tribunei a doua, el fiind predat jandarmilor. Bărbatul a încercat să îi convingă pe oamenii legii că nu ştia că nu îi expirase interdicţia.

Unde-i interzicere…

Neînduplecaţi, jandarmii gălăţeni i-au făcut ieri dosar lui Florentin, pentru nerespectarea măsurii de interzicere, urmând ca procurorii să decidă dacă îi vor mai prelungi interdicţia la astfel de competiţii sportive.

Eh, te pomeneşti că în curând n-o să se mai înjure pe stadioane, iar tăticii şi mămicile vor veni la braţ să-i încurajeze pe Viglianti & co.

Să nu ne îngrijorăm, probabil acesta este un proiect care coincide cu montarea nocturnei.

Citit 1154 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.