Animale arse de vii la Pechea

Animale arse de vii la Pechea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chiar dacă puţină lume este mişcată la gândul unor animale care au murit într-un incendiu, realitatea nu poate să nu te răscolească. Focul izbucnit ieri după-amiaza în gospodăria lui Romeo Necula, din Pechea, i-a ucis gospodarului un porc şi i-a ars complet pielea celui de-al treilea animal. Înnebunit de durere, cel de-al doilea purcel îşi aştepta resemnat sfârşitul, care urma să vină cu mult înaintea Crăciunului.

Suc de roşii şi incendiu

Impresionată, vecina familiei Necula spune că aceasta nu este prima nenorocire care i-a lovit vecinii: „Au mai avut un incendiu. Acum câţiva ani. Sărăcuţele animale, în ce hal le-a ars. Un porc ca acesta are 100 de

kilograme, face cam 1.500 de lei”. 

„L-am găsit întins pe jos”, arată Romeo Necula cu capul spre celălalt porc, deja sacrificat. Absent, povesteşte că focul a izbucnit deodată: „Pregăteam suc de roşii la cazan, în spate. Şi am văzut că arde magazia, coteţul, tot”.

Pagube de mii de lei

Căpitanul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă Galaţi a declarat că incendiul a izbucnit miercuri, la ora 12,55, şi a fost generat de o sursă de foc deschis. Au ars şi o magazie, un grajd şi coteţul animalelor, focul făcând pagube de 6.000 de lei.

Pentru stingerea focului au intervenit Garda din Pechea şi o autospecială a pompierilor gălăţeni, incendiul fiind lichidat în jurul orei 13,30.

Citit 970 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.