Parcul de la Parfumul Teilor, decopertat
Foto: Anca Melinte

Parcul de la Parfumul Teilor, decopertat
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

În părculeţul de la Parfumul Teilor, afectat puternic de tasare, au demarat, miercuri, 23 iunie 2021, lucrările de decopertare a aleilor denivelate. Conform Primăriei Galaţi, urmează a fi identificate cu exactitate cauzele care au dus la deformarea pavajului şi a spaţiului verde şi, în funcţie de condiţiile meteo, se va acţiona pentru remediere. Am primit asigurări din partea autorităţilor că de această dată terenul va fi compactat foarte bine. Dalele vor fi refolosite. Intervenţia se execută pe cheltuiala constructorului, fiind vorba despre o investiţie aflată încă în garanţie.

Reamintim că parcul de pe strada Domnească a fost închis la numai trei luni de la modernizare, din cauza tasărilor apărute în urma ploilor abundente [detalii și foto]

Citit 2560 ori Ultima modificare Joi, 24 Iunie 2021 12:41

4 comentarii

 • postat de Iancu Jianul
  Vineri, 25 Iunie 2021 11:15
  5.13.224.***
  Daca astia lucrau la PRIVAT, plateau din salariu toata renovarea, intrucat trebuie sa oferi garantie! Nu s-a respectat caietul de sarnici rasp partea executanta, apoi dirigintele de santier! Am participat la un curs de securitatea in munca, domn de acolo ne-a povestit ca, in Portugalia, daca are loc un accident mortal datorita nerespectarii normelor de protectie si securitate in munca, cel ce raspunde de aceste aspecte intra in inchisoare 10 ani direct! Asa trebuia si cel de pe santierul tancrand sau cum dracu se numeste aceasta firma de doi bani! Dar scuze... noi suntem in UE doar cu numele... si preturile... cu salariile... nu... c-am fost comunisti 50 de ani! De parca ma inteerseaza pe mine.... ca aia au furat de-au spart sute de miliarde de Euro si-au tocanit tot!
  0
  1
  Raportează
 • postat de Radu Iulian
  Vineri, 25 Iunie 2021 09:21
  81.12.150.***
  Da. Made ROVIS LIDER SRL, Firma de casa PSD, pe unde lucreaza se surupa pamantul. ATENTIE! Acuma lucreaza la PLAJA. Fereasca DUMNEZEU de freo' surupare cu copii in topogame!
  0
  1
  Raportează
 • postat de Nicu
  Joi, 24 Iunie 2021 10:48
  82.79.132.***
  Sa nu fie de deochi cate promtitudine la constructori ! Ar trebui sa ia exemplu si alte institutii ale statului (primarie, Apa-Canal) ca doar ar trebui sa munceasca in slujba galatenilor.
  0
  6
  Raportează
 • postat de carmen
  Joi, 24 Iunie 2021 09:13
  195.32.91.***
  dar cum o sa stim ca nu au facut ca prima data ,lucrare superficiala ,auzi la ei au sa cautemoti , ,,ce sa cauti ma ...oale sparte ... sau au sa compacteze mai bine , auzi la ei nu era mai simplu sa faca treaba buna din prima nenea ingineru constructor sau vrem sa vedem diploma cu ce medie a iesit din facultate ca sa stim ce platim ...dar nu ne mai trebuie diploma ca ne am dat seama ca e un ex repetent si a luat afacerea lui taticu sau taticu ,rusine ca esti inginer constructor ,,,,,de fapt esti rupt de foame nenea constructor,asta dai de inteles cand nu faci o lucrare buna
  0
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.