Liber după ce și-a bătut bunicul pe stradă

Liber după ce și-a bătut bunicul pe stradă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Bărbatul care și-a agresat bunicul în plină stradă la Vlădești a fost eliberat de Judecătoria Tg. Bujor după ce polițiștii îl reținuseră pentru violență repetată în familie. Judecătorul de drepturi și libertăți, în fața căruia individul, în vârstă de 37 de ani, fusese dus cu propunere de arestare preventivă, l-a plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, în ciuda faptului că nu este la prima faptă de acest gen. În urmă cu doi ani, pentru o faptă similară, a primit o condamnare penală, cu amendă de 7.200 de lei. Asta nu l-a împiedicat ca zilele trecute să își lovească din nou ruda, în vârstă de 86 de ani, cu pumnul, în zona capului. Bătrânul a avut nevoie de îngrijiri medicale. Polițiștii au emis pe numele agresorului un ordin de protecție provizoriu, care îi va interzice o perioadă să se apropie de bunic și de locuința acestuia. 

Citit 748 ori Ultima modificare Luni, 26 Iulie 2021 13:13

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro