Mămică bătută și împinsă la cerșit
Foto: ijj Galați

Mămică bătută și împinsă la cerșit
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

O tânără în vârstă de 19 ani a ajuns într-un adăpost pentru victimele violenței domestice după ce a fost găsită implorând mila clienților unui supermarket din oraș. Cei care au găsit-o pe femeie și au decis să ia această măsură în privința ei au fost jandarmii, aflați în misiune pe raza Secției 3 Poliție. Militarii au fost sesizați că o tânără care avea un copil foarte mic în brațe cerșea la intrare în supermarket, fapt constatat la sosirea la fața locului. Fata, care strângea la piept un prunc de patru luni, avea urme de lovituri pe față, dar nu a vrut să dea explicații cu privire la cauza acestora și nici la persoana care i le-ar fi provocat. Cu toate acestea, pentru că la mijloc era un copilaș foarte mic, jandarmii au dus-o la Centrul Maternal „Mama și Copilul”, unde va avea asistență, cazare și mâncare. Au fost sesizați și asistenții sociali ai DGASPC, care vor trebui să facă lumină în situația familială a femeii. Deocamdată, doar mama sa, în grija căreia se află copilul mai mare al tinerei, o fetiță în vârstă de un an, le-a spus autorităților că fiica sa are deseori probleme cu actualul concubin și că este posibil ca loviturile să le fi primit în urma vreunei dispute. Polițiștii vor trebui și ei să facă lumină în acest caz de suspiciune de violență domestică, urmând să ia măsurile care se impun. 

Citit 2954 ori Ultima modificare Luni, 26 Iulie 2021 00:48

2 comentarii

 • postat de EU
  Marți, 27 Iulie 2021 07:53
  5.14.148.***
  In loc sa se duca vagabondul la munca, obliga femeia la cersit cu copli mic in brate. Asta este "educatia" si "cultura" pentru unii dintre romani, din pacate. In functie de cum sunt educati barbatii unei natii, acela este gradul de civilizatie.
  1
  0
  Raportează
 • postat de O mama
  Luni, 26 Iulie 2021 14:04
  5.13.221.***
  Printre cele mai abjecte vietuitoare, este si acest specimen, care isi bate sotia si o trimite la cersit cu copilul de patru luni, in brate.
  Nici un fel de clementa, domnilor magistrati pentru o astfel de besti, nu are ce cauta printre oameni.
  0
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.