Gospodărire Urbană și-a cumpărat platformă SH pentru ridicarea mașinilor

Gospodărire Urbană și-a cumpărat platformă SH pentru ridicarea mașinilor
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Potrivit datelor din portalul achizițiilor publice, SC Gospodărire Urbană tocmai și-a cumpărat o autoutilitară SH pentru ridicat mașini de pe domeniul public al municipiului Galați. Autoutilitara marca Iveco Eurocargo, an fabricație 2009, cu platformă și macara hidraulică, costă 110.000 de lei fără TVA și este livrată de SC Josi Ambulanța Rutiera SRL din București.

Întrebat despre necesitatea acestei achiziții, directorul SC Gospodărire Urbană SRL, Dragoș Magearu, ne-a declarat că, potrivit contractului de delegare, firma are atribuții privind ridicarea autovehiculelor parcate neregulamentar, pe prima bandă sau pe trotuar. După ce va intra în vigoare atribuirea locurilor în parcările rezidențiale, în caz că va fi solicitată de o persoană căreia i s-a ocupat abuziv locul de parcare, SC Gospodărire Urbană va putea interveni.

Trebuie spus că SC Gospodărire Urbană are și un contract cu o societate care deține o astfel de platformă, la care a apelat până acum pentru ridicarea autoturismelor abandonate pe domeniul public.

Citit 3425 ori Ultima modificare Marți, 03 August 2021 16:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.