UPDATE Incendiu violent la o crescătorie de animale: Focul a fost stins după 10 ore

UPDATE Incendiu violent la o crescătorie de animale: Focul a fost stins după 10 ore
Sursa foto, ISU Galați
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

UPDATE. Un saivan pentru animale din satul Tămăoani, comuna Frumușița, a fost cuprins de flăcări în cursul dimineții de vineri, 6 august, flăcările violente afectând peste 10.000 de baloți de paie. Au fost mobilizate mai multe echipaje de pompieri, misiunea fiind îngreunată de vântul care risca să poarte focul spre locuințele din apropiere, dar și pentru că incendiul s-a extins la furajele depozitate în saivan. După mai bine de două ore de luptă cu focul, care a cuprins peste 10.000 de baloți de fân, militarii au reușit să localizeze incendiul și să împiedice efectiv extinderea lui. Operațiunile de stingere au durat însă până după amiază, echipajele lucrând la stingerea tuturor focarelor, chiar și la șase ore de la declanșarea dezastrului. Specialiștii ISU Galați urmau, vineri după-amiază, să stabilească motivul focului și dimensiunea prejudiciului. Din fericire, focul violent nu a afectat nici oameni și nici animalele aflate în saivan, acestea fiind evacuate la timp. 


UPDATE, ora 19,25. Pompierii au reușit să lichideze în totalitate incendiul de la Tămăoani cu puțin înainte de orele 19,00, după zece ore de luptă cu flăcările. Cauza probabilă a prăpădului în care au ars 10.000 de baloți de fân a fost un fulger care a lovit saivanul.


Incendiu violent la o crescătorie de animale. Focul amenință să se extindă * Un saivan pentru animale din satul Tămăoani, comuna Frumușița, a fost cuprins de flăcări în cursul acestei dimineți, flăcările violente afectând peste 10.000 de baloți de paie.

Pompierii intervin cu trei autospeciale, misiunea fiind îngreunată de vântul care riscă să poarte focul spre locuința proprietarului.

Citit 3142 ori Ultima modificare Vineri, 06 August 2021 23:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.