Inundații la Tecuci. Mai multe străzi și gospodării sunt pline de apă (VIDEO)

Inundații la Tecuci. Mai multe străzi și gospodării sunt pline de apă (VIDEO)
Sursa foto, ISU Galați
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE. Aversele care au căzut în nordul județului Galați în cursul dimineții de vineri, 6 august, au provocat inundații în mai multe zone din municipiul Tecuci. Apa s-a acumulat în zeci de gospodării și a inundat mai multe străzi, făcând imposibil traficul rutier. A fost nevoie de intervenția concentrată a pompierilor de la ISU, care au acționat cu pompe pentru extragerea apei acolo unde aceasta nu s-a retras în mod natural, alături de militari fiind aduse și mijloacele puse la dispoziție de autoritățile locale. O zonă cu probleme, unde a fost nevoie de o mobilizare specială, a fost podul de peste râul Bârlad. Apa s-a acumulat pe o porțiune mai joasă a căii de acces, împiedicând traficul auto, ceea ce a făcut necesară intervenția de urgență cu motopompe pentru a putea permite reluarea circulației în condiții de siguranță. Reamintim că, vineri dimineață, Galațiul s-a aflat sub o avertizare de Cod Portocaliu, care a vizat vijelii cu rafale de 70-90 km/h, descărcări electrice, grindină și averse de 25-35l/mp.


Aversele care au căzut in nordul județului Galați în ultimele ore au provocat inundații în mai multe zone din municipiul Tecuci.

Potrivit ISU, în mai multe gospodării și pe mai multe străzi s-au acumulat cantități mari de apă.

Pompierii intervin pentru degajarea zonelor afectate.

În intervalul 9,15 - 10,00, Galațiul s-a aflat sub Cod portocaliu de vreme rea, fiind preconizate vijelii cu rafale 70..90 km/h, descărcări electrice, grindină și averse de 25..35l/mp.

Media

ISU Galați
Citit 3160 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 August 2021 00:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.