COVID-19. Unul din nouă gălăţeni testaţi, găsit pozitiv

COVID-19. Unul din nouă gălăţeni testaţi, găsit pozitiv
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

În ziua în care în România numărul infectărilor noi depistate la testările efectuate în decurs de 24 de ore a sărit de 300, Galaţiul s-a aliniat trendului accelerat şi a raportat zece cazuri. Numărul celor care au cerut testarea a fost şi el unul foarte mare, apropiindu-se de o mie.
Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galaţi privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19, dintre cei 900 de pacienţi testaţi într-un interval de 24 de ore, zece au fost declaraţi purtători ai virusului. Numărul total al celor infectaţi a sărit astfel, într-o singură zi, la 27.736.
Din fericire, ziua de marţi nu a mai adus niciun nou deces în rândul pacienţilor aflaţi în stare gravă, numărul victimelor COVID-19 din Galați rămânând 952.
Marţi, 10 august, patru pacienţi internaţi au fost declaraţi oficial vindecaţi, ceea ce face ca totalul persoanelor depistate pozitiv, și tratate în unitățile medicale din județ, să crească la 26.737.
În carantină instituționalizată nu se afla, marţi, 10 august, nicio persoană, conform aceleiași raportări. În izolare la domiciliu erau 26 de gălăţeni confirmaţi pozitiv, iar numărul celor aflați în carantină la domiciliu a ajuns la 1.555. În izolare instituționalizată se mai aflau 21 de bolnavi de COVID-19.
De la începutul pandemiei, în Galaţi au fost efectuate 178.183 de teste.

Citit 904 ori Ultima modificare Marți, 10 August 2021 23:19

1 comentariu

 • postat de gheorghe
  Miercuri, 11 August 2021 12:56
  66.183.33.***
  Comunicarea oficiala se "vrea" veridica.
  Problema este ca nu au ce si cum identifica pentru a spune ca omul are "covid".
  Nu a fost identificat, izolat, vreodata "piticul rau" numit SARS... si ceva...
  Asa ca nu au cu ce compara iar ipotezele cum ca ar fi ceva care ar face ceva si de pe urma caruia ar rezulta ceva sint complet fanteziste.
  Daca citesti .... simptomele" si te uiti apoi ce boli CUNOSCUTE "dau" aceleasi simptome intelegiu ca nu e nici o boala noua.
  Altfel spus, ce numesc ei "covid" nu e nic o boala noua ci este ascuns diagnosticul unor afectiuni cuoscute sitratabile fara nici o masca si fara nici o injectie fraudulos numita vaccin - e inoculare de modificare genetica a individului fraierit cu autoritate para-medicala, adica fals medicala.
  Peste 97% din teste nu arata nimic - chiar testul nu e test ci procedura de analize de laborator pentu depistare de comtinut biologic uman, de orice fel (!)...
  Ar trebui sa dea 100% pozitiv ca e deseu biologic ca de la om e luat si nu poate arata vreun fel de afectiune - nu are treaba cu diagnosticarea.
  2
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.