Dublă inaugurare la Cuza Vodă

Dublă inaugurare la Cuza Vodă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Una dintre cele mai tinere comune ale judeţului, Cuza Vodă, a avut parte, la finele săptămânii trecute, de o dublă inaugurare: Primărie şi o şcoală nouă.

Cei peste 3.000 de locuitori ai comunei Cuza Vodă au un sediu modern în care va funcţiona Primăria, dar şi o şcoală de nivel european, la capitolul dotări.

Noua primărie se întinde pe o suprafaţă de peste 150 de metri pătraţi şi reuneşte Casa Căsătoriilor, Biroul Agricol, Biroul pentru Situaţii de Urgenţă etc.

Tot în comuna Cuza Vodă a fost inaugurată şi clădirea Şcolii Gimnaziale „Elena Doamna”, o clădire modernă, cu etaj, care are opt săli de clasă, trei laboratoare şi o sală de sport.

Construită pe o suprafaţă de peste 1500 metri pătraţi, noua şcoală răspunde cerinţelor educaţionale ale celor 364 de copii, clasele I - VIII şi grupele de grădiniţă, din comuna Cuza Vodă.

Prezent la eveniment, Eugen Chebac, preşedintele Consiliului Judeţului Galaţi, a recunoscut importanţa celor două edificii, indispensabile pentru buna funcţionare a unei comunităţi:

„La această dată, locuitorii comunei Cuza Vodă beneficiază de una dintre cele mai moderne primării de la nivelul judeţului Galaţi, o primărie cu adevărat europeană, edificiu realizat printr-un efort susţinut al tuturor celor implicaţi în actul administrativ”.

„Şi copiii din comună aveau nevoie de un spaţiu adecvat procesului educaţional, şcoala pe care am inaugurat-o oferindu-le pe deplin condiţiile necesare desfăşurării orelor de curs”.

Citit 1392 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.