Frumoase, colorate şi cochete, pe biciclete. SkirtBike (Foto şi Video)

Frumoase, colorate şi cochete, pe biciclete. SkirtBike (Foto şi Video)
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Cea de-a cincea ediţie a SkirtBike Galaţi a adunat la start, pe platoul Sălii Sporturilor, aproximativ 200 de doamne şi domnişoare bicicliste, nerăbdătoare să parcurgă în ritm uşor, de plimbare, şapte kilometri, pe traseul strada Brăilei - strada Domnească - Grădina Publică.

Frumoase, colorate şi cochete, cu bicicletele dichisite şi gătite, participantele s-au întrecut să fie în ton cu tema acestui an: Hawaii! Nu au lipsit ghirlandele de flori şi fustiţele colorate, set pus la dispoziţie organizatorilor, Asociația Bike Works, de unul dintre sponsori, APAN. În atmosfera veselă, printre biciclete, bicicliste şi baloane roşii, l-am găsi pe Pămătuf, o minunăţie de căţel, dornic să participe la cursă, pe care stăpâna l-a gătit cu o ghirlandă de flori.

„Ne bucurăm foarte mult că, după o perioadă în care nu s-au mai desfăşurat evenimente, ia din nou amploare fenomenul ciclist. SkirtBike promovează mersul pe bicicletă într-un stil lejer şi colorat, unde rochițele și fustele sunt articolele vestimentare preferate. Mai mult, la finalul plimbării ne așteaptă binecunoscuta tombolă cu premii, dar și multe, multe alte surprize”, a declarat Alexandra Apostu, manager proiect.

Domnii, partea masculină din BikeWorks, au însoţit participantele fete pe traseu, flancând coloana până la Grădina Publică.

Citit 5588 ori Ultima modificare Luni, 30 August 2021 12:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.