Înscrieri online la concursul „Juniorii Pedalează”

Înscrieri online la concursul „Juniorii Pedalează”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Asociația Bike Works anunță că au fost deschise înscrierile online pentru concursul "Juniorii Pedalează". Ajuns la a 14-a ediție, evenimentul este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani şi va avea loc în municipiul Galați, în zona pădurii de lângă Stadionul "Nicolae Rainea" ("Dunărea"), în data de 12 septembrie 2021, la ora 10,00. Înscrierile se fac doar online, pe site-ul www.bikeworks.ro, în cadrul secțiunii "Juniorii Pedalează".

"Este un eveniment de suflet pentru noi, cei din Asociația Bike Works, și ne bucurăm că reușim să ajungem în această toamnă la ediția cu numărul 14. Va fi o cursă offroad, care va testa atât îndemânarea, cât și viteza. Scopul este să promovăm sportul și mersul pe bicicletă în rândul celor mici, care vor avea ocazia să dobândească deprinderile necesare, dar și să se bucure de o competiție dedicată lor într-un cadru organizat. Vor fi premii, trofee și multe surprize!", declară Ștefan Verdeș, manager de proiect.

Numărul maxim de concurenți este de 120, iar la atingerea acestuia înscrierile se vor închide. Înscrierile pentru copiii de la categoria 4-5 ani sunt gratuite, dar numărul de participanți la această categorie este limitat la 20. Aceștia vor avea un traseu amenajat doar pe asfalt, în zona de start. Pentru celelalte categorii, taxa este de 30 de lei, iar traseul va fi mixt - asfalt și offroad. Zona de concurs va fi delimitată față de trafic, traseul va fi marcat și va conține trasee cu dificultate diferită, în funcție de categoria de vârstă a copiilor, iar purtarea căștii de ciclism este obligatorie.

Informații suplimentare găsiți pe site-ul www.bikeworks.ro, dar și pe paginile de Facebook Juniorii Pedaleaza și Bike Works.

Citit 678 ori Ultima modificare Luni, 06 Septembrie 2021 21:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.