În weekend, Galaţiul devine capitala fanfarelor

În weekend, Galaţiul devine capitala fanfarelor
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Centrul Cultural "Dunărea de Jos" organizează sâmbătă şi duminică, 11 şi 12 septembrie, Festivalul Național de Fanfare "Iosif Ivanovici".

Ediția din acest an se va desfășura, începând cu ora 18,30, pe scena amplasată pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor.

Vor concerta opt fanfare și orchestre de marș și promenadă: Fanfara Militară a Forțelor Navale - Constanța; Orchestra "Valahia" - Giurgiu; Orchestra Mezzoforte Soul Music cu Ansamblul de dansuri "Perinița" - București, Otopeni; Fanfara "Atlantisz" - Ozun, Covasna; Fanfara din Chetriș - Iași; Ansamblul din Câmpia Turzii; Ansamblul de dansuri "Olympos" - Galați şi Fanfara "Valurile Dunării" - Galați. Lor li se vor alătura soliști vocali și balerini ai Centrului Cultural "Dunărea de Jos" Galați și ai Teatrului Național de Operă și Operetă "N. Leonard".

Repertoriile fanfarelor și orchestrelor au o mare diversitate, de la specific etnic, tradițional sau orchestrații după hituri, muzică de film sau lucrări clasice până la compoziții pentru fanfare.

"Accesul la eveniment se va face într-un perimetru bine stabilit, cu respectarea normelor sanitare de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 specificate în Hotărârea nr. 50/26.07.2021 a CNSU (purtarea măștii obligatorie, prezentarea unui certificat de vaccinare sau trecere prin boală, test antigen rapid negativ nu mai vechi de 24 ore sau test RT-PCR nu mai vechi de 72 ore)", precizează organizatorii.

Citit 5480 ori Ultima modificare Vineri, 10 Septembrie 2021 23:01

3 comentarii

 • postat de Eficienţa la bugetari
  Vineri, 10 Septembrie 2021 14:15
  81.12.149.***
  E bine că afişul are înscrisul organizatorului (Consiliul Judeţean Galaţi) bolduit, cu majuscule şi mai ales cu ROŞU!
  Restul nu mai contează... că e cam gri..
  Obiceiuri de Ciumă Roşie... Greu mai scăpăm de ea!
  4
  4
  Raportează
 • postat de Vaccinati-va dar nu obligatoriu
  Joi, 09 Septembrie 2021 23:10
  89.137.230.***
  De ce vor unii sa ne vaccinam? Nu mai pot ei de voi? Aaaa..nu...nu le pasa ca muriti ci ca nu mai au scalvi care sa le munceasca. Noi murim si raman ei si trebuie sa faca ei munca noastra. Nu mai zic ca se fac bani frumosi....e ordin de sus...cumparati atatea doze de la noi si daca guvernul a luat si a risipit banii vor sa ne forteze sa ne vaccinam. Repet: Nimeni nu te poate obliga sa te vaccinezi. Pentru unii e bun vaccinul, dar pentru cei care nu vor sanatate. Nu ii obligati sau le luati drepturile si libertatea.
  Daca cineva face complicatii cine raspunde? Isi asuma cineva? Nu? Atunci pa!
  17
  11
  Raportează
 • postat de Joma
  Joi, 09 Septembrie 2021 21:16
  86.124.200.***
  Pun pariu că vor fi mult mai mulți oameni care vor dori să privească din afara așa zisului perimetru, cu reguli de diaspora. Nu vreți să prezentăm pașaport și o colonoscopie? Decontează cumva centrul cultural testele pcr? Întreb, că de 2 luni tot dau bani pe teste pcr la toată familia și când trag linie, iese statul nostru frumos și liber sau obosiții din clinicile private, câștigători. Poate și la plata facturilor, mi se cere test pcr la paypoint, sau când plătesc impozitele,deși nu suntem departe de așa aberații. Mai pe scurt, cum o dați cum o dregeți, poate la încheiere ne cântă una din fanfare și ceva de înmormântare, că așa este aerul la Galați.
  9
  16
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.