Tot mai mulți gălățeni infectați și internați în spitale. COVID-19 ia în stăpânire judeţul
Foto: Marian Calestru

Tot mai mulți gălățeni infectați și internați în spitale. COVID-19 ia în stăpânire judeţul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 60 de noi cazuri de infectare cu COVID-19 au fost depistate la testele efectuate conform ultimei raportări pentru 24 de ore, în județul Galați. În intervalul amintit, încă un pacient infectat și-a pierdut viața, în timp ce aproape 30, declarați vindecați, au fost externați.

Potrivit datelor centralizate de Prefectura Galaţi privind evoluţia cazurilor de infectare cu COVID-19, dintre cei 833 de pacienţi testaţi într-un interval de 24 de ore, 61 au fost declarați purtători ai virusului. Numărul total al celor infectaţi ajunge astfel la 28.422. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, zece persoane au fost reconfirmate.

Din nefericire, ziua de vineri a mai adus încă un deces în rândul pacienţilor aflaţi în stare gravă, numărul victimelor COVID-19 din Galați ajungând la 963.

Vineri, 10 septembrie, 28 de pacienți internați au fost declarați oficial vindecați, ceea ce face ca totalul persoanelor depistate pozitiv și declarate ulterior vindecate să ajungă la 27.012.

În carantină instituționalizată nu se afla, vineri, 10 septembrie, nicio persoană, conform aceleiași raportări. În izolare la domiciliu se aflau 308 persoane depistate pozitiv, iar numărul gălățenilor aflați în carantină la domiciliu ajunsese la 1.012. În izolare instituționalizată se aflau 124 de  bolnavi de COVID-19.

De la începutul pandemiei, în Galaţi au fost efectuate 198.785 de teste.

Citit 2021 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Septembrie 2021 00:01

1 comentariu

 • postat de The truth
  Vineri, 10 Septembrie 2021 21:58
  74.202.98.***
  Nevaccinatii trebuie lasati total netratatati de cadrele medicale pentru ca ei si-au ales soarta cand au decis sa nu se vaccineze.
  Doctorii si asistentele medicale nu trebuie sa-si riste viata lor si a famiilie lor din cauza unor aroganti idioti.
  Nu mai sunt locuri in spitale pentru ca ii tratam pe arogantii idioti.
  De ce?
  Ai avut oportunitatea sa te vaccinezi, dar ai ales sa nu o faci. Trebuie sa suferi repercusiunile alegerii tale idioate. Problema mare e ca sunt altii din jurul tau ce sufera si ei din cauza alegerii tale.
  Legea junglei spune ca cei care sunt puternici rezista si cei care sunt slabi si idioti dispar.
  9
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.