Cafenea de conversaţie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cursuri în şcolile din Belgia: Athénée Royal „Serge Creuz” din localitatea belgiană Molenbeek, secţiunea primară, organizează vineri, 28 mai, între orele 13:30 - 16:30, „Ziua Porţilor deschise”, prilej cu care se pot face înscrieri la cursul de limba română.

* Continuitate în Italia: În oraşul Viterbo funcţionează de doi ani, în cadrul şcolii „Ellera”, Cursul de Limbă, Cultură şi Civilizaţie românească, sub conducerea profesoarei Carmen Bălan, curs ce va continua şi în acest an.

* Hram la parohia din Cardiff, Ţara Galilor: Parohia ortodoxă română a „Tuturor Sfinţiilor” şi a „Sf. Arhidiacon Ştefan Cardiff” îşi va sărbători duminică, 30 mai, hramul, cu prilejul marcării în calendarul religios a Duminicii Tuturor Sfinţilor.

* La Antwerpen, la o cafea: Asociaţia socio-culturală belgiano-română Mioriţa din Antwerpen organizează vineri, 28 mai, între orele 19:30 şi 22:30, o Cafenea de conversaţie româno-olandeză.

Este cel de-al doilea eveniment de acest fel, unde într-o atmosfera plăcută se conversează  alternativ în olandeză şi română. 

* Festival de Filme, la Hamburg: Două pelicule româneşti vor fi prezentate la Festivalul Internaţional de Filme de scurt metraj de la Hamburg, eveniment care se va derula în perioada 1-7 iunie şi în cadrul căruia vor fi prezentate cele mai bune filme selecţionate din cele peste 4000 de propuneri venite către Germania.

Este vorba despre „Nunta lui Oli”, de Tudor Cristian Jurgiu şi „Derby”, de Paul Negoescu.

Citit 660 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.