Gustul de acasă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Poveşti de Creangă pe malul Dunării, la Budapesta: Festivalul cultural, literar şi de carte de la Budapesta, intitulat „Kultucca Fesztivál 2010", care se bucură de participare românească, se află anul acesta la ediţia a X-a, prima parte a festivalului urmând să se desfăşoare între 4 şi 6 iunie, în centrul Budapestei, pe strada Ráday, urmând o a doua ediţie în toamnă.

* Magazin românesc în localitatea franceză Montreuil: Românii care locuiesc în oraşul francez Montreuil au posibilitatea ca de sâmbătă, 5 iunie, să îşi cumpere produsele tradiţionale de acasă, şi nu numai, de la un nou magazin românesc, numit „Gustul de acasă". Magazinul se află pe Boulevard de la Boissiere.

* Pelerinaj: Mânăstirea ortodoxă "Sfânta Cruce", Toronto, şi Mânăstirea ortodoxă "Acoperământul Maicii Domnului", Wentworth, organizează în perioada 17-20 iunie, un pelerinaj închinat Maicii Domnului şi Sfintei Ana, la trei mari lăcaşuri de închinare din Quebec.

* Târgul EUROSATORY 2010 din Paris: România va participa cu un stand naţional la Salonul internaţional al industriei de apărare EUROSATORY 2010, eveniment ce va avea loc în Paris Nord Villepinte, în perioada 14-18 iunie.

* Un scenarist în State: Proiectul de lungmetraj „Lupul/ Wolf”, de Bogdan Mustaţă, a fost selectat la laboratorul de scenaristică de la Sundance. Atelierul se desfăşoară începând din 1 iunie până pe 25 iunie, în staţiunea din Utah, Statele Unite ale Americii.

În programul care este dedicat regizorilor şi scenariştilor au fost selectaţi, în total, 13 participanţi, din ţări precum Irlanda, Spania şi Uzbekistan.

Participanţii vor lucra cu un grup de consultanţi, care îi vor ajuta să creeze un scenariu sau să monteze scene din povestea la care lucrează.

Citit 797 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.