Facturile la energie ar putea fi reduse de UE
Foto: Marian Calestru

Facturile la energie ar putea fi reduse de UE
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Vicepreşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei, Zoltan Nagy-Bege, a declarat că se aşteaptă ca Executivul comunitar să recomande eliminarea a două taxe din factura de energie electrică - taxa pentru certificate verzi şi bonusul pentru cogenerare. Vicepreşedintele ANRE a apreciat că eliminarea celor două taxe ar produce din ianuarie o scădere cu 100 de lei a facturii de energie electrică. El s-a referit, de asemenea, şi la posibilitatea eliminării TVA din facturile la energie pentru consumatorii casnici.

Citit 1156 ori Ultima modificare Joi, 14 Octombrie 2021 18:19

1 comentariu

 • postat de Laur
  Joi, 14 Octombrie 2021 18:17
  5.13.134.***
  Ce draq băi nene, chiar îi credeți pr0ști pe oameni?
  Să scoată niște taxe tot de la șmecherii ce jecmănesc oamenii/cetățenii în ultimul hal...
  Așa ați spus și cu luberalizarea că vezi Doamne este necesară și benefică cetățeanului de rând...Și ce să vezi, că a fost invers. Tot pentru șmecherii care trebuiau să câștige și ei și să îmbogățească ați făcut. Nu pentru cetățeanul de rând.
  De unde credeți că se vor acoperi acele "deducții/reduceri/scutiri? Tot din buzunarul cetățeanului de rând, tot din taxele și impozitele achitate de cetățenii de rând. Liberalismul dom'le...cică.

  Nu vă mai satură Dumnezeu...
  0
  1
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro