În centre nu există vaccinuri expirate

În centre nu există vaccinuri expirate
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Printre numeroase alte aberații, în zona „fake news” circulă și zvonul potrivit căruia cei care fac doza a treia de vaccin primesc, de fapt, vaccinuri expirate. Ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a infirmat zvonurile. „Nu sunt vaccinuri expirate care să fie distribuite la centrele de vaccinare. Niciunul dintre vaccinurile astăzi aflate la centrele de vaccinare din România, indiferent despre ce centru vorbim, în orice colţ al ţării, niciunul nu este expirat, astfel încât siguranţa, din acest punct de vedere, este categoric garantată”, a dat asigurări Cseke Attila, într-o emisiune la postul de televiziune Digi24.

Citit 1036 ori Ultima modificare Luni, 18 Octombrie 2021 00:57

2 comentarii

 • postat de Nedumerire
  Duminică, 17 Octombrie 2021 08:26
  77.111.247.***
  Nu am văzut să se dea de ceasul morții nici măcar UN SINGUR expert-specialist făcător de bine îngrijorat de soarta altora, dintre sutele de eroi care apar zi și noapte pe la toate televiziunile din România și care suferă de grija românilor, pentru stadiul în care se află TESTAREA și TRATAMENTUL (medicamentația) asigurate bolnavilor de covid.
  Absolut toți, în schimb, sunt EXTREM DE ÎNGRIJORAȚI numai de stadiul (foarte scăzut) în care se află injectarea populației cu dozele de ser anti-covid, denumite generic "vaccinuri".
  0
  2
  Raportează
 • postat de La pușcărie!!!
  Duminică, 17 Octombrie 2021 03:55
  77.111.246.***
  Cine-l crede pe ăsta care vrea să ne interzică să ne cumpărăm de mâncare?!!!!!
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.