S-a împodobit primul „brad” de Crăciun
Foto: Marian Calestru

S-a împodobit primul „brad” de Crăciun
Cu două luni mai devreme
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

După primele ornamente festive instalate pe arterele Stadionului și Oţelarilor, iată că a fost montat şi primul "brad" de Crăciun.

La Inelul de Rocadă, pe insula de spaţiu verde, a fost deja pusă "steluţa" în vârful catargului ce va susţine şiragurile de ornamente ale viitorului "brad". Fireşte, suntem încă în octombrie, dar, aşa cum aţi putut afla deja din "Viaţa liberă", operatorul serviciului de iluminat public profită de vremea favorabilă pentru a instala luminile de sărbătoare, care se vor aprinde în apropierea sărbătorii Sfântului Andrei.

Lucrările și instalațiile sunt executate și furnizate de către operatorul serviciului de iluminat public care are contract cu Primăria Galați pentru perioada noiembrie 2019 - noiembrie 2023, respectiv asocierea SC Flash Lighting SRL - SC MK Illumination SRL. Valoarea potențial maximală a contractului este de 12.738.031,72 lei fără TVA, pentru cei patru ani. Este vorba de un contract de prestări servicii pentru iluminatul public, care are și componentă de iluminat festiv.

Citit 4863 ori Ultima modificare Marți, 26 Octombrie 2021 18:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.