Se redeschide centrul de vaccinare împotriva COVID-19 din parcarea Shopping City

Se redeschide centrul de vaccinare împotriva COVID-19 din parcarea Shopping City
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Marți, 26 octombrie 2021, se va redeschide centrul de vaccinare drive-thru din parcarea Shopping City Galați, anunţă Primăria municipiului Galați. Măsura a fost luată având în vedere numărul tot mai crescut al celor care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19.

„La centrul de vaccinare drive-thru, ce va funcționa din nou în parcarea Shopping City Galați, programul va fi zilnic, între orele 8,00 și 20,00. Vor fi două fluxuri pentru administrarea serurilor Johnson & Johnson și Pfizer.

Mai mult, la Patinoarul „Dunărea" se va mai deschide un flux pentru vaccinare, pe lângă cele trei existente”, transmite Primăria.

Luni, 25 octombrie 2021, s-a redeschis și centrul de vaccinare de la Baza "Siderurgistul", unde programul este zilnic, între orele 8,00 și 20,00. La Baza "Siderurgistul" sunt trei fluxuri de vaccinare împotriva COVID-19, pentru administrarea serurilor Johnson & Johnson și Astra Zeneca.

În continuare, gălățenii se pot prezenta și la celelalte centre de vaccinare amenajate de către Primărie. Este vorba despre centrul de la Patinoarul "Dunărea", cu patru fluxuri de vaccinare (trei pentru Pfizer și unul pentru Moderna) și despre centrul de la Sala Sporturilor (trei fluxuri de vaccinare pentru Pfizer). Programul la aceste centre este tot zilnic, între orele 8,00 - 20,00.

Citit 3024 ori Ultima modificare Marți, 26 Octombrie 2021 18:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.