Flori la malul Dunării

Flori la malul Dunării
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Viu colorate, mai mari sau mai mici, îmbobocite sau nu, mii de flori aşteaptă să fie admirate sau cumpărate, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii, unde, ieri, s-a deschis Expo Flora 2010.

Expoziţia „Flori la malul Dunării” reuneşte şi în acest an reprezentanţi ai instituţiilor publice şi firmelor private de specialitate, precum şi persoane particulare, care aduc varietăţi vegetale şi aranjamente florale deosebite.

Conform datelor oferite de responsabilul relaţiei cu mass-media din cadrul instituţiei, documentarist Florin Matei, gălăţenii pot vizita standurile celor 36 de expozanţi diferiţi, veniţi din Galaţi, Piteşti, Ploieşti, Focşani, Târgovişte, Aiud, Iaşi, Tulcea, Bârlad, Târgu-Neamţ, Fălticeni, Craiova, Vaslui, Cluj-Napoca, Arad, Curtea de Argeş, precum şi din Republica Moldova şi Olanda.

Pentru cea de a XV-a ediţie a manifestării, Secţia Grădina Botanică din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii a pregătit un stand special, cu tematică inspirată din evoluţia aranjamentelor de ikebana, de la simplu la complex.

De altfel, ieri, la deschiderea Expo Flora, vizitatotii au urmărit un spectacol de dans japonez, al voluntarilor Asociaţiei Româno-Japoneze Hymawari din Iaşi, dar şi un recital Theodor Munteanu şi o Paradă a Florilor, organizată de preşcolari.

Citit 676 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.