Bistriţean „accelerat”, pe DN 25

Bistriţean „accelerat”, pe DN 25
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* 40 de ani de permis auto şi tot degeaba – focşăneanului lovit la Lieşti i-a şuierat glonţul pe la ureche *

Degeaba eşti prudent şi corect, dacă altul are planuri grabnice. Din nefericire, pe mulţi dintre noi îi costă viaţa faptul că alţi şoferi – mai puţin experimentaţi – riscă totul pentru puţină viteză.

Comisarul Viorel Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi: „În Lieşti, miercuri, la ora 16,45, pe Drumul Naţional 25 Galaţi-Tecuci, Dumitru Berariu, în vârstă de 47 de ani, din satul Tutreac, comuna Tiha Bărgăului, judeţul Bistriţa Năsăut, îşi conducea Mercedesul Astros, de transport, BN 13 CAP”.

„Conducătorul auto a încercat să facă o depăşire neregulamentară, el lovindu-l pe Dumitru Neagu, în vârstă de 74 de ani, din Focşani, cu 40 de ani de permis auto, care îşi conducea Dacia 1310”.

„În impact au fost răniţi şi şoferul Daciei, şi soţia lui, Ionica Neagu, de 72 de ani, pasageră pe locul din dreapta spate. În cauză s-a făcut dosar penal”.

Şoferul Mercedesului nu a fost accidentat în impact. Conducătorul Daciei şi soţia acestuia au fost în schimb transportaţi de urgenţă la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citit 2016 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.