Bani europeni pentru documentaţiile unor proiecte de infrastructură

Bani europeni pentru documentaţiile unor proiecte de infrastructură
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Potrivit unui comunicat de presă, Primăria municipiului Galați va beneficia de finanțare nerambursabilă pentru elaborarea documentației tehnico-economice în vederea pregătirii a două proiecte de infrastructură. Este vorba despre „Dezvoltarea urbană a municipiului prin modernizarea infrastructurii transportului public cu tramvaiul, modernizarea depoului de tramvaie nr. 1, a bulevardului Siderurgiştilor, tronson 2 şi a străzii Ştefan cel Mare" şi de „Reabilitare și refuncționalizare teren gradat Valea Țiglinei".

Astfel, Primăria informează că s-a semnat contractul de finanțare europeană privind proiectul „Sprijin la nivelul Regiunii Sud-Est pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027 pe domeniile: mobilitate urbană, regenerare urbană", cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Asistență Tehnică 2014-2020.

Valoarea totală a celor două proiecte este de 4.771.090 de lei, din care 4.480.648 de lei reprezintă valoarea eligibilă nerambursabilă (FEDR+Bugetul de Stat) și 91.441 de lei reprezintă contribuția proprie la cheltuielile eligibile ale proiectului.

Citit 1227 ori Ultima modificare Joi, 11 Noiembrie 2021 00:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.