Arestări într-un club gălăţean

Arestări într-un club gălăţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţenii prezenţi vineri seară la concertul cu formaţiei Procosul au observat agitaţia produsă în club. Şi nu vorbim aici despre fanii trupei, ci de câteva persoane „străine” apărute ca din senin în incinta clubului înainte de începerea spectacolului.

Cei prezenţi au crezut pentru câteva clipe că sunt într-un film poliţist şi nu la un concert al formaţiei preferate. Persoanele „străine” erau de fapt procurori DIICOT, poliţişti şi mascaţi veniţi la o percheziţie.

În urma acţiunii, trei bărbaţi, D.G., H.M. şi D.G.C., s-au ales cu mandate de reţinere pentru 24 de ore. În cursul zilei de sâmbătă, cei trei au fost prezentaţi judecătorilor de la Tribunalul Galaţi cu propunere de arestare preventivă.

„În urma audierilor, care au avut loc sâmbătă, D.G. şi H.M. au primit mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile. D.G.C. a fost lăsat în libertate, dar are obligaţia de a nu părăsi localitatea”.

„Cei trei sunt acuzaţi de trafic de droguri de mare risc, de introducerea în ţară de droguri de mare risc şi de consum. Atât procurorii, cât şi cei doi arestaţi pot face recurs în 24 de ore de la comunicare”, ne-a explicat doamna Doranda Mărăcineanu, purtătoarea de cuvânt de la Tribunalul Galaţi.

Filmul poliţist, din care noi am redat doar finalul, s-a terminat repede, iar concertul trupei Proconsul s-a ţinut conform programului.

Mai multe amănunte despre acţiunea procurorilor gălăţeni veţi putea citi însă în ziarul nostru de mâine.

Citit 2518 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.