Hai să stricăm o maşină SMURD!

Hai să stricăm o maşină SMURD!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Personalul medical din Unitatea de Primiri Urgenţe trece periodic prin tot felul de evenimente neplăcute, care riscă să tulbure bunul mers al actului medical *

Poliţia încă îi mai caută pe bărbaţii care au pătruns în incinta Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi vineri noapte, au  decuplat o ambulanţă de la alimentarea cu energie electrică şi i-au dezumflat roţile.

„În cauză se efectuează, în continuare, cercetări amănunţite”, a precizat ieri la prânz purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, scms. Ştefan Gohoreanu.

Bărbaţilor aflaţi în stare de ebrietate trebuie să li se fi părut o glumă bună şi mai mult ca sigur nu s-au gândit că pun în pericol viaţa unor pacienţi pentru salvarea cărora medicii n-ar mai fi putut interveni la timp, cu aparatura pregătită.

Distracţia imbecilă i-ar putea costa scump pe indivizi, odată ce oamenii legii le vor da de urmă.

Din nefericire, medicii, asistenţii şi brancardierii de la UPU au parte periodic de evenimente care mai de care mai neplăcute.

În urmă cu exact o lună, tot în spaţiul dedicat primirii urgenţelor a avut loc o încăierare între două grupuri de pacienţi – eveniment care a tulburat minute bune desfăşurarea activităţii serviciului.

Nici săptămâna trecută atmosfera nu era prea prietenoasă, după ce în UPU intraseră mai mulţi bărbaţi din încăierarea de pe Bălcescu…

Poate că un regim de pază ceva mai strict ar ajuta la prevenirea incidentelor de acest fel. La urma urmei, perimetrul respectiv n-ar fi trebuit păzit?

Citit 1843 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.