Moş Ene, hoţ de buzunare

Moş Ene, hoţ de buzunare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Înarmat cu licori înşelătoare şi somnifere puternice, un bârlădean reuşea să-şi adoarmă şi să-şi jefuiască în linişte victimele *

Să nu credeţi în călătorii amabili, care au la ei şi sticlă, şi pahare, numai bune să vă servească cu una mică. Lumea e plină de intenţii ascunse şi de proastă calitate

500 de lei dispăruţi în noapte

A durat ceva până i-au dat de urmă. Poliţiştii de la Transporturi Galaţi au fost sesizaţi de gălăţeanul Ion C., de 51 ani, în legătură cu faptul că noaptea, între orele 2,50-3,50, în timp ce mergea cu personalul Galaţi-Bârlad, cineva i-a furat 500 lei.

Bărbatul a precizat faptul în compartimentul său mai era un călător, căruia îi reţinuse doar semnalmentele. Individul intrase în compartiment după plecarea trenului din Bârlad şi i-a oferit băuturi. După ce a băut, Ion a adormit imediat.

Buzunărit cu delicateţe

La scurt timp a simţit cum cineva îl controlează în buzunar, a deschis ochii şi a văzut cum individul i-a scos portofelul din buzunar, dar nu s-a putut opune, fiind mort de somn.

Hoţul a fost prins pe 12 mai 2010, în Bârlad, în timp ce amaneta un telefon.

Asupra lui a fost găsită o geantă de voiaj care conţinea, printre altele, pastile „Dormicum”, un pet de 0,5 litri pe jumătate plin cu un lichid maro, reţete medicale, un pahar din sticlă, mai multe mobile, cartele telefonice şi încărcătoare, haine şi cărţi de vizită.

Tâlhărie în toată regula

La analizele de laborator cu privire la compoziţia băuturii descoperite asupra bărbatului, s-a stabilit că aceasta conţine cafeină şi Midazolam, care este o substanţă ce induce somnul, caracterizată printr-un debut rapid al acţiunii şi remenenţă scurtă în organism.

În urma administrării probatoriului, pe 31 mai s-a schimbat încadrarea juridică a faptei comise de inculpat din furt calificat în tâlhărie în formă agravantă.

Citit 1050 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.