Au fost premiaţi cei mai fideli cititori ai Bibliotecii Judeţene

Au fost premiaţi cei mai fideli cititori ai Bibliotecii Judeţene
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Biblioteca Județeană „V.A. Urechia” i-a premiat, vineri, 12 noiembrie, pe cei mai fideli cititori ai acestui an. Premiile oferite de Consiliul Județean Galați și de Bibliotecă  au constat în cărți, diplome și flori, fiind acordate cititorilor care au avut cele mai multe împrumuturi, indiferent de compartimentul pe care îl frecventează, dar și care au ajutat biblioteca, prin recomandările și propunerile făcute de-a lungul timpului. Cele 20 de premii oferite au fost structurate pe șase categorii.

La Împrumut la Domiciliu pentru Copii, premianții au fost: Cosmina-Violeta Albu, în vârstă de 12 ani, Sofia Teodora Jianu,  nouă ani, David Mocanu, 10 ani, David Andrei Radu, 13 ani, Teodor Drăguşin, nouă ani şi Cristina-Maria Tănase, şapte ani.  La Împrumut la Domiciliu pentru Adulți, premianții au fost cititorii Petrică Stegaru, Alexandru-Sebastian Golomoz, Zamfira Leucă, Aneta-Georgeta Valasiade, Tony Cristea şi Simona-Sultănica Postelnicu. Premiul pentru „Cel mai tânăr cititor” i-a revenit unei fetiţe: Budurcă Laura-Irina, de doar un an și şase luni! Deci, lectură spornică la ilustraţiile poveştilor! La capătul celălalt al experienţei, a primit Premiul „Seniorul lecturii” dl Ion Tăbăcaru, de 87 de ani. Le-au fost acordate premii și celor care se apleacă, trudnic şi frumos, asupra cărții în sălile de lectură: Gheorghe Enache, Corneliu Cristea, Daniel Sobieschi şi Iulian-Marcel Andraş. Meşteri utilizatori cu asiduitate ai serviciilor electronice și documentare, au fost premiaţi  Andrei-Iulian Zontea şi Georgel Ionaşcu.

“Premierea s-a desfășurat ca parte a evenimentului Zilele Bibliotecii Județene „V.A. Urechia” – 131 de ani de la inaugurare și ne dorim să devină o tradiție a instituției noastre. Parteneri ai evenimentului, cărora le mulțumim pentru sprijin, au fost: Librăria Humanitas, Editura Publica, Editura Storia, Editura Niculescu, Editura Arthur, Editura Trei și Byton Music. Le mulțumim  tuturor cititorilor, colaboratorilor, partenerilor și prietenilor noștri de pretutindeni care ne sunt aproape”, este postat pe pagina de facebook a Bibliotecii. 

Citit 717 ori Ultima modificare Luni, 15 Noiembrie 2021 00:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.