Trei răniți într-un accident cu un șofer în comă alcoolică

Trei răniți într-un accident cu un șofer în comă alcoolică
Sursa foto: GSDG
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Mai multe persoane au fost rănite și trei autoturisme, grav avariate, în urma unui accident rutier care a paralizat traficul pe Drumul de Centură la o oră de trafic intens.

Impactul a avut loc la intersecția șoselei ocolitoare cu strada Constantin Levaditti din cauza unei neacordări de prioritate ale cărei circumstanțe urmează să fie stabilite de poliție.

Cele două mașini, conduse de un bărbat de 40 de ani și, respectiv, de unul de 23 de ani, s-au ciocnit violent și au lovit o a treia mașină, care circula regulamentar.

În urma impactului, șoferii implicați direct au fost răniți, la fel ca și un tânăr de 25 de ani, pasager într-una dintre mașini. Toți au fost aduși la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul de 40 de ani era însă într-o stare și mai gravă, în privința lui polițiștii stabilind o valoare a alcoolemiei în aerul expirat de 1,39 la mie.

În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, șoferul băut riscând nu doar anularea permisului, ci și până la cinci ani de închisoare. 

Citit 2475 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Noiembrie 2021 09:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.