O nouă licitație pentru atribuirea locurilor de parcare rezidențiale

O nouă licitație pentru atribuirea locurilor de parcare rezidențiale
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Printr-un comunicat de presă, Primăria municipiului Galați informează că s-a încheiat perioada contestațiilor și sunt publicate pe site-ul instituției cererile declarate respinse pentru atribuirea unui loc de parcare din Etapa II, Zona 15-A (Mazepa II) și Zona 10-B (Țiglina II).

„Locul de parcare nr. 10B006, aferent codului de rezervare nr. 63129060, a fost alocat conform art. 9 pct. 1 din Regulamentul aprobat prin H.C.L. nr. 337/24.06.2021, prin urmare codul de rezervare nr. 84017965 a fost declarat respins.

Licitația publică, cu strigare, privind alocarea locurilor din parcările de domiciliu/reședință din cele două zone va avea loc pe 2 decembrie 2021, conform tabelului publicat pe site-ul Primăriei și la sediul din strada Domnească nr. 54. Potrivit legii, în vederea accesului în Primărie, participanții sau reprezentanții legali vor prezenta dovada vaccinării (certificat verde valid), dovada trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR”, precizează Primăria.

Conform autorităților, persoanele vizate vor prezenta și următoarele documente: carte de identitate și/sau procura în forma autentificată, în cazul reprezentanților legali. ”Subliniem faptul că persoanele care nu se prezintă la ora și data la care a fost anunțată procedura de licitație, pe site-ul Primăriei, pierd dreptul de a beneficia de un loc de parcare din cele licitate”, insistă autoritățile.

Citit 3051 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Noiembrie 2021 00:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.