Cine modernizează Parcul „Carol”

Cine modernizează Parcul „Carol”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pentru modernizarea cu fonduri europene a Parcului „Carol” (fost Parc CFR), Primăria Galați anunță că a semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor cu Asocierea Consumcoop Galați - Fragar Trading SRL - Submit SRL. Aceasta a fost desemnată câștigătoarea licitației cu o ofertă de 6.114.277 de lei fără TVA. Durata contractului este de nouă luni, dintre care două pentru proiectare și șapte pentru execuția lucrărilor.

„În cadrul proiectului sunt prevăzute următoarele lucrări principale: amenajarea spațiilor verzi și a aleilor pietonale; mobilier nou; dotarea cu echipamente de fitness și cu echipamente de joacă; realizarea de fântâni arteziene; refacerea împrejmuirii; iluminat ambiental pentru alei prin montarea unor corpuri cu lămpi LED de mare eficienţă care se vor integra în peisagistica parcului; realizarea de reţele de apă-canalizare noi; sistem de irigație; montarea unei instalații de supraveghere video”.

Pentru punerea în valoare a Parcului „Carol”, care va deveni un spațiu modern de relaxare și petrecere a timpului liber, Primăria municipiului Galați a obținut finanțare europeană prin POR 2014-2020. Valoarea totală a proiectului este de 9.613.081 de lei, iar cofinanțarea de la bugetul local este de 192.261,63 lei.

Citit 1817 ori Ultima modificare Joi, 25 Noiembrie 2021 01:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.