Din închisoare şi din libertate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Port de Culturi, la Chişinău: Formaţia  basarabeană de jazz Trigon va participa vineri, 11 iunie, la Teatrul Mihai Eminescu din Chişinău, la inaugurarea proiectului Port de Culturi, eveniment la care vor lua parte vedete din Letonia: Valts Puce, Kristine Karkle, deţinătorul Grand Prix „Sony Jazz Stage”- Intars Busulis.

* George Anca, în Melbourne: Scriitorul George Anca se afla în această perioadă în Australia, unde va sta până pe 13 iunie.

* Conferinţă la Muzeul Ashmolean din Oxford: Prestigiosul muzeu Ashmolean din Oxford prezintă în premieră în Marea Britanie peste 250 de artefacte neolitice din peste 20 de colecţii din România, Bulgaria şi Moldova, în expoziţia Lumea pierdută a Europei preistorice.

Expoziţia este rezultatul unei colaborări între Institutul de studiu al lumii antice din New York şi Muzeul Naţional de Istorie al României.

* Torino Food Market Festival: România va participa în perioada 11 - 13 iunie, la Torino, la evenimentul  Torino Food Market Festival, o minunată ocazie pentru a redescoperi Porta Palazzo, cea mai mare piaţă în aer liber din Europa, dar şi de a-şi etala specificul culinar.

* Lansare de carte la Montreal: Canadianul de origine română George Sarry, fost deţinut politic în perioada regimului comunist din România, are întâlnire cu românii din Montreal vineri, 18 iunie, la ora 17.00, la Centrul socio-comunitar Cote des Neiges, la lansarea volumului memorialistic „Viaţa mea; amintiri din închisoare şi din libertate”.

Citit 769 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.