Necunoscutul scos din apele Dunării

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Apele fluviului Dunărea au scos la suprafaţă, pe 14 mai 2010, în zona kilometrului 150, pe malul stâng, la dana 15 a Portului Galaţi, cadavrul unui bărbat, în vârstă de 50-60 ani, constituţie atletică, înălţime 1,60-1,70 m, faţă ovală, părul parţial încărunţit, lung de 2-3 cm.

Omul era îmbrăcat cu o geacă din piele de culoare neagră cu fermoar şi bată cu elastic, pulover cu mâneci lungi de culoare albastru închis la baza gâtului, maletă de culoare neagră, bluză de culoare gri, pantaloni din stofă de culoare neagră, pantofi din piele de culoare neagră fără şiret, şosete de culoare neagră, curea din piele de culoare neagră, cu cataramă.

Semne particulare: proteză dentară din metal de culoare deschisă pe maxilarul superior. La mâna stângă purta ceas de culoare argintie, având cureaua metalică.

Asupra cadavrului nu au fost găsite acte de identitate sau obiecte. În cazul în care puteţi oferi relaţii despre această persoană sunteţi rugaţi să apelaţi 112 sau la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citit 752 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.