Gălăţeanca Elena Mîndru, semifinalistă SuperStar România (VIDEO)

Gălăţeanca Elena Mîndru, semifinalistă SuperStar România (VIDEO)
Performanţă la doar 17 ani
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

„Pentru mine este foarte important că am ajuns în semifinala SuperStar. Pot spune că această seară reprezintă apogeul carierei mele şi că nu mi-aş fi închipuit niciodată că o să ajung în semifinale la un concurs de o asemenea anvergură. Mă bucur foarte tare că voi cânt la Arenele Romane. Totul este absolut sublim de la scenă la sunet, la tot!”, a mărturisit înainte de a urca pe scenă gălăţeanca Elena Mîndru, semifinalistă la SuperStar România.

Elena Mîndru, în vârstă de doar 17 ani, este singura dintre gălăţencele care au participat la SuperStar România şi a reuşit performanţa de a ajunge la un pas e live-uri, în semifinale. A practicat timp de nouă ani tenisul de performanţă şi, până să ajungă la SuperStar îşi dorea să urmeze Dreptul. Mirajul scenei i-a schimbat planurile şi are tot dreptul să viseze la o carieră în muzică!

„Acum vreo doi ani mă gândeam să devin notar pentru că mi se părea destul de interesant. Doar că m-am cam răzgândit în acest concurs: rămân sigur în zona artistică, indiferent de situaţie, pentru că eu mă simt bine făcând asta. Şi cred că cel mai important în alegerea unui job este să te simţi tu bine cu ce faci”, a mărturisit semifinalista.

Elena are ceva metalic în voce, care îi place, a remarcat, din juriu, Marius Moga, după ce Elena a interpretat prima ei piesă din semifinală: “Don’t let me down – The Chainsmokers”.

Numai că, după cum avea să spună Smiley, dacă nu eşti obişnuit, este greu să cânţi pe o scenă atât de mare, cum e cea de la Arenele Romane, în faţa unui public atât de numeros! Juriul a conchis că Elena poate fi mândră pentru performanţa de a fi ajuns aici.

La finalul ultimei piese din concurs – „I'll Be There”, a celebrei Mariah Carey - Elenei i-au dat lacrimile: „M-au ajutat ultimele emoţii. Mă simt foarte bine, am văzut că s-a bucurat şi lumea din jurul meu, că practic acesta e scopul. Aştept verdictul”.

„Hai să nu uităm, totuşi, că noi nu suntem pe Wembley! Şi Elena e o fată din Galaţi care a venit şi a cântat pentru nişte sute de oameni şi un juriu, pe o scenă mai mare decât au cântat mulţi dintre artiştii din România, în faţa a câteva zeci de camere, pentru câteva milioane de oameni. Asta nu e simplu la 17 ani! Acesta este un demo şi Elena o să fie peste doi ani deja EA!”, a conchis Carla’s Dreams.

Chiar dacă parcursul Elenei Mîndru la SuperStar România s-a încheiat, cu siguranţă vom mai auzi de ea!

Citit 2477 ori Ultima modificare Duminică, 28 Noiembrie 2021 19:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.