Accident grav pe strada Traian. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce a intrat cu maşina în stâlp
Foto: Judecătoria Galați

Accident grav pe strada Traian. Un bărbat şi-a pierdut viaţa, după ce a intrat cu maşina în stâlp
Evaluaţi acest articol
(38 voturi)

Un bărbat, în vâstă de 42 de ani, din sat Costi, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina într-un stâlp de beton. Cumplitul accident a avut loc sâmbătă seară, 4 decembrie 2021, pe strada Traian, poliţia fiind sesizată prin apel la 112 de trecători.

Conform IPJ Galaţi, şoferul se afla singur în autoturismul pe care îl conducea dinspre Vânători, iar când a ajuns pe strada Traian a pierdut controlul volanului, a intrat în coliziune cu o stație pentru transport public și apoi s-a lovit de un stâlp de iluminat, care s-a rupt și a căzut peste mașină.

La faţa locului, s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Poliției Rutiere, împreună cu echipajele ISU, însă, din păcate, bărbatul a decedat.

În cauză, s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările urmând a fi continuate de polițiștii din cadrul Biroului Poliției Rutiere Galați, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii evenimentului rutier, dacă bărbatul avea permis de conducere valabil și dacă se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Citit 16888 ori Ultima modificare Vineri, 10 Decembrie 2021 21:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.