UPDATE: Șoferul care a ucis un om după ce a condus beat și fără permis a fost arestat

UPDATE: Șoferul care a ucis un om după ce a condus beat și fără permis a fost arestat
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

UPDATE 7 dec. 2021 - Autorul accidentului mortal din noaptea de duminică spre luni, de la Braniștea, a fost arestat la mai bine de 24 de ore de la producerea tragediei. Judecătorii au decis să îl trimită după gratii pentru 30 de zile sub acuzațiile de ucidere din culpă, conducere sub influența alcoolului ori a altor substanțe, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului.


Accident mortal provocat de un șofer beat și fără permis. Acesta a fugit, lăsându-și victima în șanț * O persoană a murit și două au scăpat ca prin urechile acului în urma unui teribil accident rutier care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe DN 25.

Evenimentul s-ar fi produs puțin după ora 1,00, în afara localității Braniștea, susțin polițiștii, care au ajuns la fața locului împreună cu pompierii de la Descarcerare și SMURD și care au găsit o mașină răsturnată în afara carosabilului.

Unul dintre ocupanții mașinii, un bărbat de 51 de ani, era decedat, iar alți doi, un tânăr de 21 de ani și un bărbat de 47 de ani, scăpaseră fără răni, dar cu o sperietură groaznică. Nici urmă de șoferul mașinii, despre care polițiștii aveau să stabilească că ieșise singur din mașina răsturnată și fugise. Ocupații mașinii, ambii din satul Vasile Alecsandri, le-au spus că cel aflat la volan era un consătean în vârstă de 37 de ani, informație care i-a ajutat pe polițiști în identificarea și localizarea acestuia. Motivele pentru care acesta fugise de la locul accidentului erau multiple și fiecare avea să îi aducă un capăt de acuzare. 

”Fiind testat alcoolscopic, rezultatul a fost de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice și a stabilirii alcoolemiei.   S-a stabilit de asemenea faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie, iar în cursul nopții în timp ce conducea autoturismul pe D.N. 25, a pierdut controlul direcției de mers, răsturnându-se pe câmp”, a explicat ag. șef. pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. Polițiștii au deschis un dosar penal în cauză făcând cercetări pentru ucidere din culpă, conducere sub influența alcoolului ori a altor substanțe, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului. 

Citit 9227 ori Ultima modificare Vineri, 10 Decembrie 2021 21:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.