UPDATE Grav accident rutier la Braniștea: Persoana încarcerată, declarată decedată

UPDATE Grav accident rutier la Braniștea: Persoana încarcerată, declarată decedată
Foto, captură-video: ISU Galați
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE. Șoferul autoturismului implicat în accident avea 27 de ani și a decedat după ce a pătruns pe contrasens, lovindu-se frontal cu un tir încărcat cu cereale.

"Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, care au ajuns în scurt timp la fața locului împreună cu echipaje din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galați, au stabilit faptul că în accidentul rutier au fost implicate două autovehicule, un autocamion și un autoturism. Autoturismul, condus de un bărbat în vârstă de 27, din municipiul Galați, ar fi pătruns pe contrasens și s-ar fi lovit frontal de autocamionul condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 37 ani, din Tulcea. În urma impactului, ambele autovehicule s-au răsturnat, iar șoferul autoturismului, care se afla singur în mașină, a rămas încarcerat, decedând. Bărbatul de 37 ani, care deține permis de conducere valabil a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauza de față s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se stabili cu exactitate cauzele producerii acestui accident rutier", a transmis IPJ Galați.

UPDATE. Persoana încarcerată a fost declarată decedată. Se continuă manevrele de descarcerare, informează ISU Galați. Persoana decedată se afla în autoturismul lovit de camionul cu cereale.


Un accident rutier s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe raza localității Vasile Alecsandri, în comuna Braniștea. Două vehicule, dintre care un camion încărcat cu cereale, s-au ciocnit pe DN 25, o persoană rămânând încarcerată.

La fața locului, intervin mai multe autospeciale de la ISU, Descarcerarea, SMURD-ul și SAJ, precum și echipaje de la Poliția Rutieră.

Vom reveni.

Citit 11950 ori Ultima modificare Luni, 17 Ianuarie 2022 23:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.