În loc de câine, au tranchilizat un vârstnic

În loc de câine, au tranchilizat un vârstnic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Incidentul poate avea o notă comică, mai ales pentru cei care nu se află în postura victimei *

Ieri dimineaţă, Ştefan Munteanu, un gălăţean de 70 de ani, fără domiciliu, nu s-a trezit din amorţire aşa cum s-ar fi aşteptat. Se pare că bărbatul tocmai deschisese ochii după somnul dulce de care se bucurase într-o grădină din spatele fabricii de bere de pe Centură.

Când, jap!, a încasat o doză de tranchilizant în fund. S-a plâns că injecţia nesolicitată doare şi – previzibil, de altfel - în cele din urmă a adormit.

Accident, nu eroare umană

„Echipa noastră de ecarisaj se ocupa de tranchilizarea unor patrupede. Angajatul nostru era deja cu arma cu tranchilizante la ochi, când a apărut cetăţeanul. În urma anchetei desfăşurate în colaborare cu Poliţia, nu considerăm că a fost o greşeală a angajatului, ci un accident”.

„N-am cum să sancţionez un om care nu se face vinovat de nimic”, a precizat Ion Ionescu (FOTO), directorul firmei Ecosal, care se ocupa de ecarisaj. 

„Tranchilizantele noastre sunt garantate, folosite şi în cadrul actelor medicale şi nu sunt nocive pentru oameni”, a mai spus directorul Ecosal.  

La Urgenţe, apoi la Psihiatrie

Evident, bărbatul care tocmai primise doza de tranchilizat în zona posterioară a adormit buştean.  

„Am fost sesizaţi la numărul unic de urgenţă 112 cu privire la acest incident. Pacientul a fost transportat la camera de stabilizare a Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi. Ulterior, tot cu ajutorul serviciului nostru, a fost dus la Spitalul de Psihiatrie”, a precizat directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, dr. Mihai Polinschi.

Morala: nu dormiţi în locuri cu vegetaţie luxuriantă şi faună bogată în câini comunitari. Nu de alta, dar s-ar putea să vi se reproşeze că cine se aseamănă se adună. 

Citit 1498 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.