Asfaltul cedează în tot oraşul

Asfaltul cedează în tot oraşul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pe strada Brăilei, la Potcoava de Aur, a apărut o groapă în asfalt, în timp ce pe Siderurgiştilor marginile şanţurile săpate de Vega ´93 au început să se lase *

Ieri dimineaţă, la 24 de ore de la ploaia torenţială din noaptea de miercuri spre joi, pe strada Brăilei, chiar înaintea staţiei de autobuz de la Potcoava de Aur, a apărut o groapă pe prima bandă de circulaţie. Cavitatea are circa o jumătate de metru adâncime şi 60-70 de centimetri în diametru.

Până la prânz, gaura din asfalt a fost semnalizată, conform uzanţelor urbane, cu o creangă (FOTO 1). Semnalizarea corespunzătoare a apărut în jurul orei 11.30, când un echipaj al Serviciului Public Ecosal a montat acolo o barieră şi indicatoare de ocolire.

Lucrătorii Ecosal au declarat că, după ce vor termina lucrul la hăul căscat pe Drumul Naţional 25 Galaţi-Tecuci, în zona Tirighina, vor acoperi şi groapa de la Potcoava de Aur. Nu astăzi, căci „e sâmbătă”, ci luni, au precizat cei doi angajaţi Ecosal.

Şi pe Siderurgiştilor sunt probleme

În acelaşi timp, pe strada Siderurgiştilor, acolo unde compania Vega `93 înlocuieşte conductele de alimentare cu apă, la comanda societăţii edilitare Apă-Canal, asfaltul a început să se lase (FOTO 2).

Fenomenul, cauzat cel mai probabil de ploaia torenţială din noaptea de miercuri spre joi, este vizibil la capetele şanţurilor săpate de Vega ’93.

Problema, care nu este una majoră, va fi soluţionată din mers, căci compania încă lucrează în zonă.

Citit 3110 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.