Sex fără frontiere

Sex fără frontiere
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Peştii-fraţi au obligat 150 de femei să se prostitueze * Mascaţii i-au ridicat din casă la primele ore ale dimineţii de vineri * Proxeneţi brăileni, în arestul Poliţiei Galaţi * Curtea de Apel Galaţi a decis arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile *

Descindere în forţă în locuinţele a doi peşti brăileni. După emiterea mandatelor europene de arestare de către tribunalul milanez, proxeneţii au reuşit să se mai ascundă doar timp de zece zile.

150 de femei condamnate la prostituţie

Cei doi au făcut averi obligându-le pe românce să se prostitueze, dar norocul li s-a terminat.

Vineri dimineaţă, la ora 6, poliţiştii brăileni ai Serviciului de Investigaţii Criminale, însoţiţi de mascaţii din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă, i-au arestat pe fraţii Mihai Ailoaiei, de 37 de ani şi Marius-Daniel Ailoaiei, de 28 de ani, zis Al Capone, ambii din Brăila, împotriva cărora, pe 7 iunie, Tribunalul din Milano (Italia) a emis mandate europene de arestare pentru proxenetism şi trafic de persoane.

Autorităţile judiciare din Italia au stabilit că în perioada 2007-2008, împreună cu alţi români, cei doi fraţi au constrâns peste 150 de tinere din România - printre care şi minore - să se prostitueze la Roma şi Milano, bărbaţii îmbogăţindu-se în urma activităţii prestate de fete.

La Galaţi, apoi spre Milano

Jenel Sogor, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Brăila: „Cei doi au fost conduşi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a dispus reţinerea lor pe o perioadă de 24 de ore”.

„Bărbaţii au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Galaţi, urmând să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare provizorie în vederea predării în favoarea autorităţilor italiene”.

Irina Boldea, purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Galaţi: „Acuzaţii au primit mandat de arestare preventivă până pe data de 17 iulie – în acest interval urmând să se facă deportarea lor către autorităţile italiene. Până la momentul părăsirii ţării, vor rămâne în Penitenciarul Brăila”.

Nu iese fum fără foc. Dovezile despre peştii brăileni şi prosperitatea în care aceştia se lăfăiau - toate obţinute pe nenorocirea unor biete naive -, ies, una câte una, la iveală.

Iar dacă pentru multe dintre sărmanele femei nu se mai poate face nimic, justiţia are ocazia să le protejeze pe cele care le-ar putea oricând lua locul.

pnl3
Citit 4136 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.