Adolescenta dispărută de la Oancea a apărut la Buzău! Unde au găsit-o polițiștii

Adolescenta dispărută de la Oancea a apărut la Buzău! Unde au găsit-o polițiștii
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

O adolescentă din județul Galați și-a pus pe jar familia și poliția după ce a dispărut de acasă, în cursul acestei săptămâni. Lipsa fetei în vârstă de 16 ani a fost semnalată de tatăl acesteia în cursul zilei de 9 februarie, bărbatul anunțând poliția despre faptul că fiica sa, elevă la școala gimnazială din comuna Oancea, plecase la cursuri, dar nu a mai revenit. Nu reușise să dea de ea nici la telefon, mobilul fiind închis, motiv suficient pentru a-și face griji.

Timp de aproape trei zile adolescenta a fost căutată de polițiștii din toată țara, oamenii legii neexcluzând nicio variantă privind dispariția acesteia.

Abia vineri, 11 februarie, polițiștii de la Buzău au dat de veste că minora dispărută din Oancea se afla pe teritoriul acestui județ.

Copila nu fusese nici răpită, nici nu fusese victima vreunei fapte penale, ci plecase de acasă de bunăvoie, cum ea însăși avea să declare, pentru a se întâlni cu un băiat în vârstă de 16 ani, iubitul ei.

”Tânăra nu a fost victima vreunei infracțiuni și a declarat faptul că a plecat în mod voluntar din localitatea de domiciliu în municipiul Buzău la adolescentul despre care pretinde că îi este iubit. Aceasta și-a închis telefonul în mod intenționat pentru a nu putea fi contactată de rude, prieteni sau de alte persoane”, a explicat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Minora a fost internată într-un centrul al DGASPC Buzău, deoarece ar fi refuzat să meargă de bunăvoie acasă, la Oancea.

Potrivit polițiștilor, ea urma să fie consiliată și să fie preluat de părinți din centrul de ocrotire.

Citit 4852 ori Ultima modificare Marți, 15 Februarie 2022 01:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.