„Primăriţa” din Galaţi, la „Chefi fără limite” (FOTO)
Foto: Antena 1

„Primăriţa” din Galaţi, la „Chefi fără limite” (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

"Marianei i se spune Primăriţa. Deci Primăriţa cred că este cea mai muncitoare", a spus chef Florin Dumitrescu despre gălăţeanca Mariana Tărbuc, concurentă în echipa lui, la "Chefi fără limite". Noul adventure-cooking show al Antenei 1 a avut premiera în seara de 21 februarie 2022. Timp de trei zile pe săptămână - luni, marţi şi miercuri - pe Mariana Tărbuc o veţi putea vedea între cei 18 concurenţi gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de "Chefi fără limite".

"Ni s-a pus fiecăruia mici porecle. Eu, lucrând la Primărie, mi s-a zis Primăriţa. Şi acum se fac glume că o să candidez la primăria localităţii de unde vin", a mărturisit gălăţeanca Mariana Tărbuc, în premiera de luni seară a emisiunii "Chefi fără limite".

Mariana are 44 de ani, este consilier la Primăria Galaţi şi pasionată de gătit. Potrivit stiriromania.ro, a renunțat temporar la postul din Primărie pentru aventura din Grecia. Din sutele de concurenţi care şi-au dorit un loc în competiţie şi s-au întrecut în probe care mai de care mai dificile, Mariana a reuşit să fie aleasă între cei şase concurenţi din echipa albastră a lui chef Florin Dumitrescu.

"Echipa albastră mă motivează și mă face să stau liniștită în competiție. Când m-am gândit la cum să îmi formez echipa, m-am gândit la misiunile pe care urmează să le facem și mi-am ales oameni puternici, care să poată să facă multe lucruri pe lângă bucătărie. În ceea ce privește gătitul, m-am gândit că sunt oricum eu acolo și îi pot ghida. Am un singur bucătar profesionist, în rest toți provin din alte domenii. Ceea ce ne unește pe toți este ambiția", a mărturisit Florin Dumitrescu despre oamenii lui.

Mariana este un om puternic şi, după cum a dezvăluit, a devenit "TANC". "O să mă vedeţi în situații inedite, și râzând, și plângând… dar tot timpul cu dorința de a câștiga fiecare probă", a mai dezvăluit Mariana.

Din păcate, luni seara, echipa din care face parte Mariana a suferit o usturătoare înfrângere la prima probă de gătit, după ce perechea formată din gălăţeancă şi un coleg a obţinut cel mai slab rezultat la una dintre primele misiuni ale serii - culesul de mastic. S-a întâmplat pe insula Chios din Grecia, iar acum aşteptăm revanşa!

Citit 10552 ori Ultima modificare Joi, 24 Februarie 2022 09:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.