Vremea umbrelelor

Vremea umbrelelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Aerele condiţionate îşi trag sufletul – pentru o săptămână! *

A fost cât a fost soare, praf, psihoza aerelor condiţionate, pentru ca acum bucuria verii să ia o pauză de masă. Aşadar, începând de azi, ne plouă, fraţi români, şi dacă nu ne ascundem corespunzător, ăia suntem!

Cu alte cuvinte, până marţea viitoare, stăm bine cu aversele, iar vestea bună este că maximele oscilează între 23 şi 30 C°, chit că vremea dă cu apă în noi. Noaptea avem temperaturi parcă setate la AC, adică 17-18 C°.

Mult bumbac

Vom avea, în schimb, bătăi de cap în ceea ce priveşte umiditatea – peste 60 la sută, ceea ce înseamnă că ploaia nu va aduce şi răcorirea convingătoare a situaţiei.

Se recomandă purtarea cu seriozitate a tricourilor şi rochiilor de bumbac, dacă nu vrem ca cei de lângă noi să dea ochii peste cap din motive olfactive.

Vântul va sufla, în tot acest interval (de azi până marţea viitoare) cu 10 km/h, adică mai nimic şi te miri ce.

În deplasare

Ori vă faceţi bagajele şi o tuliţi la mare, munte, la ţară, la bunica, să mâncaţi clătite şi să comentaţi că Brazilia este ajutată în cel mai vizibil mod să câştige Campionatul Mondial, ori pregătiţi-vă pentru „Plouă. Mai stăm o oră la serviciu, poate se termină”.

În oricare dintre cazuri, sper să ia Italia titlul.

Citit 1339 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.