Încă o pistă pentru biciclişti

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce, în toamna anului trecut, a inaugurat pista pentru biciclişti de pe Faleza Superioară a Dunării, Primăria municipiului Galaţi demarează acum lucrările de amenajare a unui nou traseu pentru pasionaţii de ciclism.

„Pista porneşte din zona Falezei Superioare, prin traversarea trecerii de pietoni pe trotuarul de pe partea Distrigaz. Traseul trece pe Regimentul 11 Siret, pe partea dreaptă, pe sensul de mers către strada Saturn. Pe strada Brăilei se traversează pe partea cu Poliţia Judeţeană şi se traversează pe trotuar  până la Inelul de Rocadă şi în sens invers, până la bulevardul George Coşbuc”, a declarat, ieri, viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.

Pista va avea o lungime totală de 2,3 kilometri, iar lucrările de amenajare vor fi executate de Serviciul Public Ecosal în următoarele două săptămâni.

Municipalitatea a promis că va amenaja piste pentru biciclişti, îndeosebi pe trotuar, şi în segmentele: Faleza Dunării – Grădina Publică, Stadionul Dunărea – str. Frunzei, Frunzei – Rondou Ultimul Leu, str. Cloşca – Ivas şi bd. George Coşbuc – str. Domnească. Punând la socoteală şi pista amenajată pe Faleza Dunării şi cea aflată în curs de amenajare în Ţiglina, rezultă un total de 14 kilometri liniari de piste pentru biciclişti.

Citit 1131 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.